Aansprakelijkheid & klachten

Aansprakelijkheid

De Prof. Dr. Gunningschool is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van eigendommen van leerlingen. Wij raden alle leerlingen aan kostbare zaken thuis te laten.

Er is voor iedere leerling een kluisje beschikbaar. Na het betalen van borg tijdens het intake gesprek ontvangt de leerling een kluissleutel.

De school behoudt zich het recht toe de kluisjes onverwacht te controleren. Wanneer nodig kunnen we de politie hierbij uitnodigen.

Klachtenregeling

Het liefst zien we natuurlijk dat alles op onze school vlekkeloos verloopt, maar ondanks onze inspanningen kan het toch eens voorkomen dat u ergens ontevreden over bent. Heeft u een klacht? Dan doen we er alles aan om dit op te lossen. Neemt u dan als eerste contact op met de betreffende docent of een andere persoon die het besluit heeft genomen waar u het niet mee eens bent. Mocht u toch ontevreden zijn over de klachtenafhandeling, dan kunt u op basis van de externe klachtenprocedure het bestuur inschakelen. De algemene klachtenregeling van Dunamare Onderwijsgroep kunt u hier bekijken.

Dunamare Onderwijsgroep

Postbus 4470
2003 EL HAARLEM

Een exemplaar van de klachtenregeling ligt ter inzage op de administratie. U kunt deze ook vinden op de website van Dunamare;

Of klik hier voor de klachtenregeling

Klachtenmelding over seksuele intimidatie, seksueel misbruik, ernstig psychisch of fysiek geweld kunt u melden bij het meldpunt vertrouwens inspecteurs op telefoonnummer 0900-1113111.