Nieuws & foto’s

Laatste nieuws van Gunningschool VSO

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Video image

Reageer via Facebook

Het kerstontbijt op school was een succes. Iedereen alvast fijne feestdag en een fantastisch 2020. Pas goed op jezelf. ... Lees meerMinder

Wij hebben heel veel zin in het nieuwe schooljaar. Wij hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad en fris kan beginnen. Vanaf woensdag starten de lessen en wij kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen. ... Lees meerMinder

Wij hebben heel veel zin in het nieuwe schooljaar. Wij hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad en fris kan beginnen. Vanaf woensdag starten de lessen en wij kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen.

Wij wensen iedereen heel veel succes met de proefwerken, PTA’s en natuurlijk de mondelinge examens!!! Zet hem op! ... Lees meerMinder

Wij wensen iedereen heel veel succes met de proefwerken, PTA’s en natuurlijk de mondelinge examens!!! Zet hem op!

Geachte Ouders/Verzorgers,
Verheugd zijn we dat we u, de ouders van de Daaf Geluk en de ouders van de Vestiging Gunningschool op de Daaf Geluk, kunnen uitnodigen voor een gezamenlijke ouderavond rondom het thema social media. Op donderdag 24 januari 2019 om 19.30u zetten we onze deuren open op de Planetenlaan 13 (let op ingang planetenlaan 13 via parkeerplaats).

We hebben voor deze avond theatergroep Playback uitgenodigd voor de interactieve voorstelling Log In. “Sexting, vloggen, gamen en chatten: tijdens Log In nemen ouders een kijkje in het digitale leven van jongeren. Het dagelijks posten en de continue online interactie hebben invloed op het zelfbeeld van jongeren. Bij het leren omgaan met digitale media spelen ouders een grotere rol dan vaak gedacht, blijkt uit recent onderzoek. Hoe houd je pubers op sociale media in de gaten? Welke afspraken zijn reëel over computer- en telefoongebruik? Log In geeft ouders inzicht in hoe ze internetgebruik en sociale media een plek kunnen geven in de dagelijkse opvoeding.

Tijdens de ouderavond Log In gaat PlayBack met ouders in gesprek over internetgebruik, sociale netwerken en verleidingen op internet. Twee acteurs en een gespreksleider schetsen via korte scènes een confronterend en hilarisch beeld van hoe het er bij veel gezinnen thuis aan toe gaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ‘terugspeeltheater’, een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.”

Het programma ziet er als volgt uit;
19.15u Inloop met koffie en thee 19.30u Interactieve voorstelling Social Media door Theatergroep Playback 21.00u Einde

Graag horen we of u bij deze voorstelling aanwezig kan zijn. U kan zich aanmelden door een mail te sturen naar t.oosterman@gunningschool-vso.nl

youtu.be/IaNT-ztHkLk
... Lees meerMinder

Video image

Reageer via Facebook

Altijd leuk Playback!

Load more

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Wij hebben heel veel zin in het nieuwe schooljaar. Wij hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad en fris kan beginnen. Vanaf woensdag starten de lessen en wij kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen.
Wij wensen iedereen heel veel succes met de proefwerken, PTA’s en natuurlijk de mondelinge examens!!! Zet hem op!
De eerste en tweede jaars hebben deze week een projectweek over Anne Frank. De lessen zullen in het teken staan van dit thema en alle vakken besteden er tijd en ruimte aan. Bij de kooklessen zal het gerecht betrekking hebben op het onderwerp. Tijdens CKV worden er kleine meubeltjes gemaakt om het achterhuis na te maken. Ook wordt het project afgesloten met een bezoek aan het Achterhuis in Amsterdam.
Onze orthopedagoog mevrouw van Dort is afgelopen week samen met de mentor de heer Abreu van klas 2A in Dublin geweest, voor het Base project waaraan wij als school aan deelnemen. Er zijn verschillende Europese scholen en instituten die hier aan meedoen om uiteindelijk de effecten van PBS te vergroten. Naast dat ze genoten hebben van Dublin, hebben ze uiteraard weer waardevolle lessen geleerd wat betreft PBS, waar wij als school en onze leerlingen de vruchten van gaan plukken.
De school is weer begonnen, de feestdagen zijn achter de rug. Wij hopen dat iedereen er van genoten heeft. Wij hebben er weer zin in en wensen dat het voor alle leerlingen een gezond en geslaagd jaar mag worden.
Komen jullie ook naar de Open Avond op de Gunningschool-VSO aan de Planetenlaan 13 in Haarlem? En krijg een indruk wat onze school allemaal te bieden heeft! De Open Avond start vandaag, 22 november, om 17:00 (tot 20:00). Iedereen is welkom
Load more